Користь м’яких сирів з білою пліснявою

Користь м’яких сирів з білою пліснявою

Зазвичай сири з білою пліснявою вважали чимось екзотичним та куштували їх виключно за кордоном. У наш час вже не обов’язково летіти до Франції, щоб скуштувати цей витончений продукт. В Україні вже досить давно сировари володіють майстерно виробляють неймовірно смачні м’які сири з благородною пліснявою: ніжні всередині, але щільні зовні.

Пліснява, яка використовується в таких різновидах сиру, вирощується спеціально. Варто зауважити, що саме неатуральний м’який сир з білою пліснявою можливо приготувати лише з незбираного молока, та саме він сприятливо впливає на роботу серця. Його мікрофлора допомогає боротись з патогенними бактеріями в організмі, а також може сприяти налагодженню травлення.

Вченими доведено, що люди які використовують в своєму раціоні м’який сир з благородною пліснявою, рідше страждають на інфаркт Міокарда. Такий сир також сприяє очищенню суглобів та артерій, тим самим оберігаючи нас від деяких захворювань.

У складі сиру з білою пліснявою міститься велика кількість нутрієнтів, які підтримують і забезпечують правильну роботу організму. Магній, калій і цинк, а також вітаміни A і D потрібні для хорошої роботи організму. Саме цими речовинами багатий благородний сир.

Якщо в день з’їдати хоча б шматочок такого сиру, то у вас в рази зменшиться ризик раку молочної залози і розвитку розсіяного склерозу. За рахунок своїх корисних елементів, він забезпечить тонус вашого імунітету, кістки і зуби стануть помітно краще, а також покращиться обмін речовин.

Завдяки цьому благородному сиру, ваш організм буде вам вдячний!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *