Статті

Алтинчиз. Український погляд на сири з омитою скоринкою
Алтинчиз. Український погляд на сири з омитою скоринкою

Історія алтинчизу почалася з бажання «Пастурель» розширити лінійку вишуканих сирів у білій благородній плісняві. І не просто використати…

Сир камамбер: з чим їсти та як подавати
Сир камамбер: з чим їсти та як подавати

М’який вершковий сир камамбер готують з коров’ячого молока. Під твердою пліснявою скоринкою ховається ніжна м’якоть із пікантним грибним ароматом…

Що приготувати на Новий рік: 5 оригінальних рецептів із сиром брі та камамбером
Що приготувати на Новий рік: 5 оригінальних рецептів із сиром брі та камамбером

Новий рік — привід прикрасити дім, покликати найближчих і поекспериментувати із частуваннями. Ми маємо п’ять ідей для тих, хто…

Як вибрати молоко: 10 порад експерта
Як вибрати молоко: 10 порад експерта

Експерт з якості молочних та м’ясних продуктів Оксана Прокопенко спеціально для Pas­tourelle розповіла про найважливіші характеристики молока на…

Молоко — секрет смачного сиру брі
Молоко — секрет смачного сиру брі

Сири Pas­tourelle виготовляють з молока корів породи Джерсей. Про цю унікальну породу розповіла експерт з якості молочних та м’ясних…

Міфи про сири з білою пліснявою
Міфи про сири з білою пліснявою

Навколо сирів з білою пліснявою дуже багато міфів. Інколи страхітливих. Це повністю безпідставно, адже пліснява, яку використовують для виготовлення…

Як народжується сир з білою пліснявою
Як народжується сир з білою пліснявою

Виробництво сирів з білою пліснявою захоплює з першого погляду, запаху і навіть звуку. Це складні процеси, які вимагають точності, постійного…

П’ять незвичайних видів сиру, які треба спробувати кожному
П’ять незвичайних видів сиру, які треба спробувати кожному

Закінчився робочий день, вдома на вас чекає зручний диван, файний келих вина, потрібно тільки зайти до супермаркету і купити щось на закуску. Ви…

Сир брі: з чим їсти та як подавати
Сир брі: з чим їсти та як подавати

Сир брі з’явився на наших столах завдяки сироварам з однойменної французької провінції, розташованої в самому серці Франції. Ароматний брі роблять…

Мистецтво споживання сиру
Мистецтво споживання сиру

Багато хто знає, що сири з пліснявою — делікатес. Щоб залишитися задоволеним після зробленої покупки, необхідно знати, як вибрати бажаний продукт, та…